logo

All Bikes Wim
uw fietsenwinkel uit Nieuwerkerken

Over ons Elk verhaal heeft een begin


All Bikes Wim is ontstaan uit passie zowel op als naast de fiets...

All Bikes Wim is een fietsspeciaalzaak die zich sinds 2013 in Nieuwerkerken bevind. Zaakvoerder Wim Secretin zorgt ervoor dat u opnieuw het echte 'fietswinkel' gevoel beleeft!

Een snelle reparatie, aankoop van een nieuwe fiets of wil je gewoon het juiste advies bij aankoop van je accessoires? Wij nemen graag voor u de tijd!

iron

Op 19jarige leeftijd heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn verleden als jeugdwielrenner heeft me de eerste kennismaking gegeven met de wielerwereld. Dit was de basis van alles... Elke dag gebruik ik nog steeds mijn eigen ervaringen om het juiste advies te geven aan mijn klanten. Vragen over sportvoeding, trainingsadvies, fietsposities of materiaalkeuzes help ik je graag mee verder!

Ik wil voor elke vraag/probleem een oplossing bieden!'

Ik ben in 2016 heel ver gegaan om me te verdiepen in een discipline waar ik oneindig veel respect voor heb maar weinig tot niets vanaf wist ... Triatlon! In combinatie met mijn winkel was dit niet evident, maar 'niet onmogelijk'...

Sinds augustus 2016 kan ik dus ook met trots zeggen dat ik weet wat een 'Full IRONMAN' is.

iron

Ook naast de fiets is de passie even groot! reparaties aan alle soorten fietsen is het liefste wat we doen! Wij hechten vooral belang aan de kwaliteit van producten, een goed advies en service na verkoop !

U bent altijd welkom om onze showroom te bezoeken of voor een reparatie, natuurlijk bent u ook steeds welkom voor een gezellige babbel over uw mooiste fietsavonturen!!

Hopelijk tot binnenkort!